Storingsdienst

R&W Batterijen onderwijst op de Truck Academy op 3, 4 en 5 september 2019 in Gorinchem

augustus 14, 2019
Wanneer is mijn batterij kapot of gewoon leeg? Welke verschillende technieken zijn er? Hoe moet ik mijn batterij meten en laden? Wanneer is er sprake van garantie? De Truck Academy biedt de ultieme gelegenheid om al dit soort vragen te stellen aan onze specialisten, die de vragen simpel kunnen beantwoorden en de techniek erachter op een luchtige manier kunnen uitleggen.

 

(Nog) niet bekend met de Truck Academy?

Dat kan heel goed kloppen! De Truck Academy is voor het eerst een onderdeel van het Transport Compleet in Gorinchem. De organisatoren van het Transport Compleet zijn een samenwerking aangegaan met diverse ROC’s met als doel scholieren warm te maken voor de truckbranche. Op de beursvloer kunnen de bezoekers ervaren hoe de studenten het vak leren. Er worden naast kennissessies, demonstraties gegeven waarbij er interactieve leermomenten ontstaan. Op die manier komen de toekomstige vakmannen- en vrouwen op een laagdrempelige manier in aanraking met de truckbranche.

 

R&W, de accuspecialisten

Op de Truck Academy zullen twee van onze fanatieke automotive techneuten, Daniel en Marc, al hun kennis over batterijen met het publiek delen, ze voeren daarbij demonstraties uit en laten live zien hoe er op de juiste manier met bepaalde technieken en materialen omgegaan dient te worden. Zij zullen al hun kennis op een eenvoudige en leuke manier overbrengen en alle vragen en ervaren problemen tackelen. Wij zijn immers voor het hele publiek, dus naast de scholieren, ook voor de ‘normale’ beursbezoeker. Natuurlijk kun je ook gewoon even een praatje met ze maken, dat is geen enkel probleem!

Geen technische vragen, maar wel commercieel of gewoon benieuwd naar ons productaanbod? Ontmoet onze accountmanagers op stand I130 naast de Truck Academy demo-stands.

 

Je vindt ons tegenover het Segway-parcour en op stand I130

 

Gratis entreekaarten (t.w.v. € 37,50) incl. hapjes en drankjes

Voor gratis entreekaarten en versnaperingen voor jou (en jouw collega), meld je/jullie kosteloos aan op www.transportcompleet.nl met registratiecode: 71902013

Gegevens Transport Compleet 2019
3,4 en 5 september 2019
14.00 uur – 22.00 uur
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

 

Team Automotive van R&W Batterijen kijkt uit naar het Transport Compleet, zien wij jou daar ook?

Naar overzicht