Storingsdienst

BMWT-gekeurd
Nieuwste technologieën
Landelijke servicedienst

Tractiebatterij bestellen

R&W Batterijen is dé plek waar u een kwalitatief hoogstaande tractiebatterij kunt bestellen. In onze ruime collectie aan batterijen en laders, vindt u de batterij die precies past bij uw situatie. Wij verkopen namelijk accu’s voor verschillende elektrische toepassingen. Daarnaast schakelt u onze hulp in bij het onderhoud aan uw batterij. Voor onze service en ons onderhoud hebben wij het VCA*-keurmerk ontvangen.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tractiebatterij?

Bel ons voor de mogelijkheden

Een nieuwe tractiebatterij bestellen of huren

Naast dat u bij ons een nieuwe tractiebatterij kunt bestellen, hebben wij in ons assortiment tevens enkele gebruikte tractiebatterijen. Dit zou handig kunnen zijn wanneer het nieuwe type accu dat u wenst niet snel geleverd kan worden. U hoeft niet te twijfelen aan de kwaliteit van onze tweedehands accu’s, al onze accu’s worden namelijk BMWT-gekeurd door onze gecertificeerde servicemonteurs. Bovendien bieden wij batterijen aan voor verhuur.

Koop bij ons uw nieuwe batterij of tractiecel

U kunt bij ons een gehele nieuwe tractiebatterij bestellen als deze aan vervanging toe is. Soms is het echter genoeg om één 2V-tractiecel te vervangen, waarna uw accu weer te gebruiken is. Vraag onze medewerkers om advies, zodat u de goede cel koopt voor uw batterij. Ook wanneer u meer wilt weten over een van onze andere producten of diensten, neemt u contact met ons. Bel ons hiervoor op 0318 – 69 00 88.

Meer informatie over onze producten?

Heeft u vragen over onze producten of onze dienstverlening? Bel dan naar tel. 0318 - 69 00 88 of stuur ons een bericht

Service & onderhoud

Wij staan tevens tot uw dienst voor het bijvullen van uw batterijen, het uitvoeren van onderhoud en het keuren van uw batterijen en laders. Onze monteurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Al onze service monteurs hebben een VCA certificaat en zijn BMWT keurmeester.

Lees meer