Storingsdienst

R&W service team

R&W beschikt over een landelijke service dienst. Bij een storing aan uw batterij en/of lader kunnen wij u daarom snel en efficient weer op weg helpen.

Wij staan tevens tot uw dienst voor het bijvullen van uw batterijen, het uitvoeren van onderhoud en het keuren van uw batterijen en laders. Onze monteurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Al onze servicemonteurs beschikken over een VCA-certificaat en zijn officieel BMWT-keurmeester.

Tijdens kantooruren kunt u bellen met onze servicedienst, tel. 0318 – 63 64 73.  U kunt uw storing ook mailen naar service@r-w.nl .

 

Onderhoudscontract

Door het afsluiten van een onderhoudscontract met R&W Batterijen, bent u verzekerd van een goede tijdige zorg voor uw batterijen en/of laders. 

R&W Batterijen ontzorgt u door periodiek de batterijen met water bij te vullen, schoon te maken en kleine reparaties uit te voeren. Hierdoor is uw vloot altijd optimaal inzetbaar.

Daarnaast kan R&W jaarlijks uw batterijen en laders inspecteren of BMWT keuren, zodat u voldoet aan de verplichtingen van de Arbo-regelgeving. R&W Batterijen heeft al haar servicemonteurs opgeleid tot BMWT-Keurmeester, zodat de veiligheid van uw truckpark optimaal gewaarborgd is.

Het BMWT Keur is een keuringssysteem van fabrikanten en importeurs en hun dealers op het gebied van bouwmachines, magazijninrichtingen, transportmiddelen en wegenbouwmachines. De BMWT-Keur bestaat uit een uitgebreide lijst van punten die door onze keurmeesters zorgvuldig geinspecteerd worden.

Meer informatie over onze producten?

Heeft u vragen over onze producten of onze dienstverlening? Bel dan naar tel. 0318 - 69 00 88 of stuur ons een bericht

Service & onderhoud

Wij staan tevens tot uw dienst voor het bijvullen van uw batterijen, het uitvoeren van onderhoud en het keuren van uw batterijen en laders. Onze monteurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Al onze service monteurs hebben een VCA certificaat en zijn BMWT keurmeester.

Lees meer