Nieuws

Veiligheid voorop met VCA

Als batterijenspecialist en -leverancier werken wij dagelijks met chemische stoffen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij daarmee op een verantwoordelijke manier te werk gaan.
Veiligheid voor ons personeel en voor de gebruikers van de batterijen hechten wij veel waarde aan. Hierdoor zorgen we ervoor dat we altijd over een geldige Vca-certificaat beschikken.

Word onze nieuwe collega, ontdek de mogelijkheden

De aanvragen stromen binnen, de telefoon staat roodgloeiend. Klanten staan stil en hebben ons nodig. Of het nou gaat om nieuwe batterijen, gebruikte batterijen, laders of service en onderhoudsdiensten, R&W Batterijen biedt het allemaal. Ook speciale complexe opdrachten pakken wij graag met beide handen aan en daarmee gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Aangepaste openingstijden Kerstavond en Oudejaarsdag 2021

Aangezien de feestdagen in het weekend plaatsvinden, geven wij onze medewerkers eerder vrij om zich voor te kunnen bereiden op een warme kerst en een goed nieuwjaar. Hierdoor zullen onze vestigingen op de vrijdag ervoor eerder de deuren sluiten.

Binnenkort voor u geopend: R&W Batterijen Lijnden

Met nog een beetje geduld, kunnen wij u van harte welkom heten op onze nieuwste locatie. Vanuit Lijnden willen wij u een nog snellere service verlenen dan dat u al van ons gewend bent.

R&W Batterijen in Ede Totaal

Afgelopen maand stond er een leuk artikel in het lokale huis-aan-huisblad Ede Totaal over ons nieuw ‘eco’-dak dat door Blokker Daksystemen is gerealiseerd.  Het eco-dak brengt de vervuiling en uitstoot terug van zeker 1.200 auto’s op jaarbasis. Daarnaast leveren de geplaatste zonnepanelen meer op dankzij de witte afwerking van het dak, wat onze vestiging in Ede zelfvoorzienend maakt.

Nieuw en Verbeterd: Aanbod Gel Accu’s

Voor elke cyclische toepassing heeft R&W Batterijen passende gel accu’s in het assortiment. Cyclische toepassingen komen voor in diverse branches, waaronder: Recreatie (boten en campers), mobiliteit, marine offshore, UPS-systemen, solar, tuinbouw, landbouw mechanisatie, cleaning industrie, intern transport en hoogwerkers.

Aangepaste openingstijden i.v.m. feestdagen december 2019

Via deze weg willen wij u erop attenderen dat R&W Batterijen in de maand december aangepaste openingstijden kent.

LOGISTICA 2019: SMART WAREHOUSING

Net als voorgaande edities is R&W Batterijen dit jaar weer van de partij op de Logistica. Voor degenen die nog niet bekend zijn met de Logistica: Het is de beurs met het grootste logistieke podium van Nederland. De exposanten op deze beurs zijn aanbieders van diverse oplossingen op het gebied van distributie, intralogistieke technologie, logistieke dienstverlening en material handling.

R&W Batterijen ©2022