Storingsdienst

BMWT-gekeurd
Nieuwste technologieën
Landelijke servicedienst

Gebruikte tractiebatterijen bestellen

Wilt u gebruikte tractiebatterijen bestellen omdat u geen geschikte nieuwe batterij vindt? Bij R&W Batterijen uit Ede is het mogelijk. Aangezien u bij ons ook batterijen kunt huren, is het logisch dat er gebruikte accu’s bij ons terugkomen. Deze gebruikte tractiebatterijen kunt u bestellen voor een (hef)truck die onder andere bestemd is voor export. Wij zorgen ervoor dat deze accu’s goed onderhouden zijn.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van gebruikte tractiebatterijen?

Bel ons voor de mogelijkheden

Gebruikte tractiebatterijen bestellen bij de Nederlandse importeur van batterijen

Besluit u gebruikte tractiebatterijen te bestellen omdat een nieuwe tractiebatterij bijvoorbeeld niet op korte termijn geleverd kan worden? Dan wilt u er zeker van zijn dat ze nog steeds van goede kwaliteit zijn. Onze team servicemonteurs zorgt ervoor dat uw tractiebatterij gekeurd wordt volgens de BMWT. Ook hebben wij wat betreft onze service en onderhoud het VCA*-keurmerk. U kunt er dus van op aan dat wij goede kwaliteit leveren.

Vul ons contactformulier in als u graag een nieuwe accu koopt

Als u gebruikte tractiebatterijen wilt bestellen, omdat uw oude batterij niet meer werkt, kijkt u dan ook eens naar onze collectie 2V-tractiecellen. Het kan ook zo zijn dat er bij uw huidige tractiebatterij één cel defect is. U kunt dan ook een individuele cel laten vervangen. Voor meer informatie hierover vult u ons contactformulier in met uw vragen. U kunt ons ook bellen op 0318 – 69 00 88.

Meer informatie over onze producten?

Heeft u vragen over onze producten of onze dienstverlening? Bel dan naar tel. 0318 - 69 00 88 of stuur ons een bericht

Service & onderhoud

Wij staan tevens tot uw dienst voor het bijvullen van uw batterijen, het uitvoeren van onderhoud en het keuren van uw batterijen en laders. Onze monteurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Al onze service monteurs hebben een VCA certificaat en zijn BMWT keurmeester.

Lees meer