Storingsdienst

R&W Batterijen in Ede Totaal

september 24, 2020

 

Milieubewust

Afgelopen maand stond er een leuk artikel in het lokale huis-aan-huisblad Ede Totaal over ons nieuw ‘eco’-dak dat door Blokker Daksystemen is gerealiseerd.  Het eco-dak brengt de vervuiling en uitstoot terug van zeker 1.200 auto’s op jaarbasis. Daarnaast leveren de geplaatste zonnepanelen meer op dankzij de witte afwerking van het dak, wat onze vestiging in Ede zelfvoorzienend maakt.

R&W Batterijen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en is erg tevreden met het eindresultaat. Het originele artikel van Ede Totaal leest u hier.

 
Focus op energiebesparing

Als leverancier van energiepakketten zijn wij niet onbekend met de term energiebesparing. Wij zijn voortdurend bezig met het bedenken van oplossingen, waarbij onze klanten het maximale rendement uit hun investeringen kunnen halen. Ook beschikt het assortiment van R&W Batterijen over artikelen die in aanmerking komen voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) vanuit de Nederlandse overheid. Met name de hoogfrequentladers Fronius Selectiva Ri 2kW, 8kW en 16kW zijn belasting aftrekbaar.

Meer info over de EIA kunt u hier terugvinden.

 

 

Naar overzicht