Storingsdienst

Bezoek ons op het gratis vak- en kennisevent Auto Prof/AMT Live!

januari 14, 2019

Het automotive event biedt de uitgelezen kans om kennis op te doen over actuele thema’s waaronder Innovaties, Werk & Opleiding, APK, Techniek en Werkplaats & Onderhoud. Beleef naast kennissessies, ook demonstraties, presentaties en interactieve experiences op het evenement, onder het genot van een hapje en een drankje. Het vak- en kennisevent vindt plaats op 12, 13 en 14 februari 2019 in de Evenementenhal te Gorinchem.

 

Auto Prof – AMT Live, Onmisbaar voor de Automotive Professional

Auto Prof – AMT Live maakt het mogelijk om specialisten uit alle segmenten van de automotive- en schadeherstel branche te ontmoeten. Deze experts laten je graag kennismaken met hun producten en verschaffen de autoprofessional informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van equipment, gereedschappen, schadeherstel, software, poetsen en andere onmisbare zaken.

 

R&W vertelt u meer over startbatterijen en de must-have ondersteunende accutoebehoren.

Net als voorgaande jaren is R&W Batterijen te vinden als exposant op het event. Onze gekwalificeerde mensen vertellen je graag over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van energieoplossingen en over het bestaande automotive productaanbod, dat o.a. bestaat uit:

  • Startbatterijen, van het kwalitatief hoogwaardige TAB Batteries
  • Startboosters, laders en accutesters van het innovatieve merk Lemania Energy

 

Eenvoudig gratis e-tickets aanvragen

 

Bezoekadres

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Tel: +31(0)183-680680

www.autoprof-amtlive.nl

 

 

Naar overzicht